MJM GRILLROOM

MJM GRILLROOM Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1163 beoordelingen
11 nov 2018 om 20:11 Pizza niet goed gaar
11 nov 2018 om 20:07 Hele vieze kapsalon, veelste vettige patat en doner. Heel nat en zacht. Heel ontevreden en laatste keer dat ik bestel.
11 nov 2018 om 15:56 Ook ik heb 70 minuten gewacht op mijn eten frietjes waren slap en doorweekt in vet vlees niet gaar heb heel de nacht op de wc gezeten had al slechte ervaring met MJM maar is de enigst zaak die niet alleen shoarma verkoop laat in de avond helaas nooit meer
9 nov 2018 om 20:12 2 uur op me eten zitten wachten, niks was gaar, overal kwam het vet vanaf zetten zelfs van de sla. heb meer alles de helft weg kunnen gooien en wat ik nu op heb komt er weer uit zetten heb het gevoel of dat ik dood ga, bestel hier nooit meer!
8 nov 2018 om 20:51 Pizza was lauw. Stokbrood niet goed afgebakken.
7 nov 2018 om 19:58 De kapsalon's waren prima en de zoete spareribs gingen niet op, maar waren helemaal mijn smaak. Patatjes waren heerlijk knapperig, wij waren blij met onze avondmaaltijd. Vriendelijke bezorger trouwens.
5 nov 2018 om 8:41 Prima
3 nov 2018 om 13:06 Heerlijk eten en op tijd bezorgd
30 okt 2018 om 1:22 Heerlijk eten, aardige bezorger en snel!
27 okt 2018 om 8:44 Altijd goede kwaliteit, lekker en snelle levering!!
25 okt 2018 om 1:21 Eten was er sneller dan aangegeven. Spareribs waren mals, goed gemarineerd en goed warm. Patat was lekker en nog zeer warm. Volgende keer weer.......
24 okt 2018 om 22:02 Bezorging was een dik half uur te laat. De frietjes in de kapsalon waren niet gaar en slap. De uitjes en het vlees aangebrand. Al met al, een tegenvaller, want normaal is het heerlijk.