MJM GRILLROOM

MJM GRILLROOM Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1121 beoordelingen
15 sep 2018 om 21:58 Friet was nat en slap
8 sep 2018 om 19:26 Bijna altijd tevreden over de kapsalon. Helaas vandaag een verbrand stokbrood erbij gekregen.. niet zo netjes..
6 sep 2018 om 19:28 Eten was koud! Geen broodje maar pita döner! Jammer je betaald er wel voor!
3 sep 2018 om 20:14 Bezorger precies op tijd, en het eten was heerlijk
3 sep 2018 om 8:54 Goed warm , op tijd
2 sep 2018 om 22:42 Ik was zeer boos en heb ook meteen gebeld. Ik had een broodje shoarma speciaal extra besteld a 7,50 en tot mijn verbazing leek het wel een salade. Heel veel groente en heel erg weinig vlees. Er zaten geen champignons in en de paprika en uien waren rauw.
29 aug 2018 om 23:20 Was lekker
27 aug 2018 om 0:09 Geen klachten en zijn ze eens later met bezorgen ... begrip hiervoor iedereen bestel bij hun dus druk gewoon incalculeren dat je eerder je bestelling moet doen ... top tent
26 aug 2018 om 9:12 Heerlijk was het, perfecte bereid. Dit ga ik vaker bestellen als ik geen tijd heb om te koken!
25 aug 2018 om 16:08 Wij hebben een lange tijd niet kunnen bestellen. Maar gisteren gelukkig wel. Wij hebben hierdoor bij andere zaken besteld, Maar MJM blijft de beste, vriendelijkste en lekkerste in Zwijndrecht. Echte aanrader!!!!!
5 aug 2018 om 20:55 Tortellini met ham in roomsaus was droog rn de pizza’s niet lekker. Ik denk dat de drukte ze de das om deed.
31 jul 2018 om 21:09 Echt superlekker!